16 Haziran, 2019


ASTROLOJİDE EVLERİN ANLAMLARI


🌸Herhangi bir transitin(gezegen geçişleri), yeniayın ve dolunayın hangi burçta olduğunu öğrenip o evin doğum haritanızda kaçıncı evde olduğunu kontrol edin. Genel olarak nelerle karşılaşacağınızı kestirebilirsiniz.
🌸Eğer transit, dolunay ya da yeniayın gerçekleştiği burç derecelerinde hrhesngi bir gezegeniniz yoksa belirgin bir şekilde hissetmesiniz.
🌸Dolunaylar aşağıdaki ev konularında tamamlanacak, bitecek, konusu kapanacak olayları gösterir.
🌸Yeni ay ise aşağıdaki ev konularında yeni başlangıçlar ve fırsatları getirecektir.

1.EV: Fiziksel görünüşümüz,sağlığımız,insanların gözündeki imajımız,hayata karşı tutumumuz,ilk tepkilerimiz,ruhumuz,tüm başlangıçlar. Baş yüz ve buradaki organlar.

2.EV:Somut düzeyde sahip olduğumuz her şey(araba,ev,bilgisayar)yeteneklerimiz,paramız,parayla olan ilişkimiz ve paraya karşı tutumumuz,hayatta kazanmayı umduğumuz,arzu ettiğimiz şeyler. Boyun ve boğaz bölgesi.

3.EV: Kardeşlerimiz,komşularımız,genç akrabalar, erken okul yıllarımız(liseye kadar),mahallemiz,iletişim,zihinsel arayışlar,
kısa mesafeli yolculuklar,öğrendiğimiz araştırdığımız şeyler, haberler. Omuzlar, kollar, eller ve parmaklar.

4.EV: Evimiz(somut anlamda bina dahil),yuvamız,ailemiz,köklerimiz,atalarımız,besleyici ebeveynimiz(anne/baba)satın alınan mülkler,hayatın sonu ölüm, mezarlıklar, taşınmaz mallar, toprak ve ziraatle ilgili işler. Göğüsler ve ciğerler.

5.EV: Aşk ilişkileri,seks,doğurganlık ve hamilekalmak,çocuklarımız,yaratıcılığımız,sanatsal yetenekler,hobiler, oyunlar, risk almak, giyim kuşam, asıl işin yanında yapılan ekişler, babanın serveti.Mide,ciğer kalp,sırt, çocuklarla ilgili rahatsızlıklar, doğum problemleri.

6.EV: İş ve hizmet,günlük rutinlerimiz,sağlığımız,çalıştığımız yer(iş ortamımız),hizmet gördüğümüz her kişi ve yer(kuaför,market,kasiyer)stres, evcil hayvanlar, angarya işler, amcalar ya da halalar. Göbeğin alt kısımları, ince bağırsak, böbrek.

7.EV:Sizden tamamen farklı olan kişi,bir ilişkideki tavrımız(evli gibi yaşanan her ilişki),eş ve eşin karakteristik özellikleri,iş ortağımız,açık düşmanlarımız, rekabet, danışmanlıklar, sosyal yaşantı, taşınma durumunda alternatif yerleşim alanları. Bel ve karın.

8.EV:Diğer insanların paraları,sahip olduğu varlıklar(bankanın parası,eşin parası),miraslar,vergiler,seks,ölüm,ölümün şekli, korkular, gizli okult her konu, sezgisel yeteneklerimiz, ameliyatlar, tehlikeler, başkalarından alınan hediyeler. Cinsel organlar, boşaltım sistemi.

9.EV: Uzak yerler ve seyahatler,üniversite,hayat amacımız,inançlarımız,medya ve yayıncılık,dini konular, ruhsal konular, astroloji, hukuksal konular, geliştirilmiş kabiliyetler, dış ticaret, eşin akrabaları, ikinci eş, kitaplar, öngörüler, araştırma ve öğrenme. Uyluklar, kalça.

10.EV: Kariyerimiz,statümüz,başkalarına nasıl bir imaj vermek istediğimiz,otorite olan ebeveynimiz(anne/baba),
otorite olan herkesle ilişkimiz(patron,şef,müdür),topluma olan katkımız,dünyevi başarılarımız,asalet, şöhret. Dizler.

11.EV: Arkadaşlar,arkadaşların tavrı, umut ve hayallerimiz,her türlü toplu faaliyetler,sosyal yaşam, iyi şans, mutluluk, yardımlar. Bilekler.

12.EV: Gizli düşmanlar, kıskançlıklar, iftiralar, acılar, matem,kayıplar, kapalı yerler, hastaneler, hapishaneler, mahkumlar, perde arkasında çalışmak, geçmiş eylemlerin acısı, endişe, sırlar, büyüler, bağımlılıklar. Ayaklar.

Soraka

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder